• Onze partners

    Chessweb werkt samen
    om tot de beste dienst-
    verlening te komen

Chessweb werkt samen met meerdere bedrijven om tot de beste dienstverlening uit te komen. Hier vindt u onze belangrijkste partners.

Internetbureau Sowmedia

Sowmedia logo

Internetbureau Sowmedia is gevestigd in Rotterdam. Sowmedia is gespecialiseerd in WordPress en internetmarketing.

WordPress websites
WordPress is ‘s werelds populairste website CMS. Sowmedia helpt je met de ontwikkeling van je website in WordPress. De Sowmedia methodiek is door middel van beschikbare WordPress themes kwalitatief hoogwaardige website te bouwen die aansluiten bij de internetmarketing wensen van de klant.

Internetmarketing
Naast WordPress websites ondersteunt Sowmedia haar klanten met internetmarketing: Google Adwords, zoekmachineoptimalisatie, social media workshops en nieuwsbriefsoftware CreateSend.

Addix Concept & Creatie

Addix is een veelzijdig grafisch ontwerpbureau. Van huisstijl ontwerp tot een complete website, advertenties en het vormgeven van uw flyers en brochures. Addix is onze vaste ontwerppartner voor online & offline media.

Oil4

Oil4 is het full-service Internetbureau voor online communicatie. Van webdesign en development tot het oplossen van uiteenlopende online vraagstukken, op het gebied van vormgeving, web, social media en online marketing.
We staan voor een geoliede samenwerking en korte lijnen met de klant. Met een professioneel netwerk van creatieve specialisten (vormgevers, programmeurs, copywriters, fotografen, online marketeers, projectmanagers enz.) verzorgen we een of alle facetten van een project. Tot in de puntjes. En altijd vanuit één vast aanspreekpunt.

PingWeb

Logo PingWeb
PingWeb ondersteunt bedrijven & particulieren bij het ontwikkelen van hun website en het beheren van hun online aanwezigheid. We verzorgen alles, vanaf de hosting tot de scripting, van vindbaarheid (SEO) tot drukwerk en van social media tot online campagnes.
PingWeb werkt nauw samen met Chessweb op het gebied van webhosting en ondersteunt bij verschillende projecten.