Voordat we de WordPress Service voor uw website kunnen activeren, dient deze te voldoen aan een aantal eisen. Deze eisen zijn er zodat we uw website goed kunnen onderhouden en het risico op problemen verkleind wordt.

Waar moet mijn WordPress website aan voldoen?

Wij controleren de volgende punten:

 • Bevat de installatie een Child Theme?
  Het is belangrijk dat u gebruik maakt van een Child Theme, zodat aanpassingen aan uw lay-out bewaard blijven bij een update. Ook kunnen we hiermee maatwerk doorvoeren.
 • WordPress-installatie up-to-date?
  We kijken of de WordPress-installatie (core) bijgewerkt is naar de laatste versie.
 • Plugins & thema up-to-date?
  We kijken of de plugins en het thema niet (sterk) verouderd zijn.
 • Plugins & thema onderhoudbaar
  We kijken of er geen plugins of thema aanwezig zijn die het onderhoud belemmeren of de beveiliging van uw website verminderen.
 • Premium licenties?
  Indien er plugins of thema’s zijn die een licentie of API-key vereisen dan controleren we of we deze kunnen updaten. Het kan zijn dat we licenties moeten aanschaffen.
 • Hosting bij Chessweb?
  De website moet gehost worden op onze servers. We kunnen geen websites onderhouden die bij een andere partij zijn ondergebracht, omdat we de kwaliteit van onze service dan niet kunnen garanderen.
 • Malware of verdachte bestanden aanwezig?
  Met geavanceerde scanning-software controleren we of er malware of andere verdachte code aanwezig is op de website. De website dient schoon te zijn voordat we deze kunnen onderhouden.

Wat als mijn website daar niet aan voldoet?

Als uw website niet aan al bovenstaande punten voldoet, kunnen wij de WordPress-installatie niet in beheer nemen. U krijgt van ons een terugkoppeling welke punten niet in orde zijn. Vervolgens kunt u kiezen om deze punten zelf op te lossen of ons een offerte te laten opstellen om uw website serviceklaar te maken.